Hur man gör en minnesvärd första dejt

Tror du att du måste bevisa hur fantastisk du är på en första dejt? Tänk om! Tro det eller ej, men att visa upp dina imponerande egenskaper kan ha motsatt effekt. Faktum är att studier tyder på att personer som verkar för bra för att vara sanna faktiskt kan stänga av andra. Så hur kan du göra ett bra intryck utan att framstå som kaxig? Vi ger dig några tips i det här blogginlägget!

 

Det kan vara svårt att planera en första dejt. Och om du inte har någon att dejta kan du klicka dig in på citizen21.se för att hitta kärleken. Du vill försäkra dig om att du väljer en aktivitet som gör att ni lär känna varandra bättre, men du vill inte heller ha något som är för tråkigt eller upptaget. En bra medelväg är att välja något aktivt som minigolf eller bowling, följt av middag och en film. På så sätt kan ni ha roligt samtidigt som ni lär känna varandra bättre!

 

När det gäller att vara sig själv på en första dejt, var bara dig själv! Försök inte vara någon du inte är, för till slut kommer din sanna färg att synas. Slappna bara av och njut av den tid du tillbringar med din dejt. De kommer att uppskatta din ärlighet och uppriktighet.Sist men inte minst, se till att du lämnar ett bestående intryck i slutet av dejten. Det kan vara så enkelt som att säga tack för en trevlig stund eller ge din dejt en komplimang. Vad du än gör, se bara till att du låter dem veta att du hade en fantastisk tid och gärna skulle vilja träffa dem igen!

 

Det är viktigt att avsluta den första dejten på ett bra sätt. Du vill ge dem ett gott intryck så att de vill träffa dig igen. Ett bra sätt att göra detta är att skicka ett sms eller e-postmeddelande där du tackar dem för att de tog sig tid att gå ut med dig och berättar hur roligt ni hade det. Detta visar att du är intresserad av att lära känna dem bättre!

 

Att planera en fantastisk första dejt behöver inte vara svårt – använd bara dessa tips så kommer du garanterat att göra ett minnesvärt intryck! Tack för att du läste!

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.