budget

Vill du förnya ditt hem men har en begränsad budget?

Så är du inte den enda. Det finns dock oändligt många sätt att inreda sitt hem billigt. Kanske har du hört talas om IKEA-hacks? Det är olika sätt att bygga om IKEA-möbler på. Kanske är det så att du har begränsat med förvaringsplats därhemma? Då kan du till exempel montera plastlådor på undersidan av dina soffor och voilá så har du extra förvaring till böcker och andra saker. Det går också att måla om bord så att de får ett helt nytt utseende och man tror inte att det kommer från IKEA.

 

Är du med andra ord lite kreativ och händig finns det alltså mycket pengar att spara. Det finns även facebookgrupper med IKEA-hacks. Kanske har du en vän som är bra på inredning? Det kan alltid vara bra att få en utomståendes syn på ens hem för att kunna inreda det optimalt.

 

Inredningstidningar kan alltid ge dig förnya inspiration och vill du spara extra mycket behöver du inte ens köpa tidningen i en butik men kan kanske få avlagda ifrån vänner och bekanta. Det gäller att tänka smart.

 

Diverse inredningsgrupper med fokus på att spara finns det också gott om på Facebook

 

Så det handlar bara om att hitta dem. You-tube är även det en källa till inspiration. Det finns så många sätt att inreda sitt hem budgetvänligt på som du aldrig tänkt på! Vill du verkligen inspireras kan du alltid passa på att söka inspiration när du är på semester. Det kan diskuteras om det är billigt eller inte men det är ganska stor chans att du får förnyad isnpiration.

 

Ibland kan små saker verkligen piffa upp. Det kan vara att byta ut soffkuddar exempelvis eller gardiner. Det behöver inte kosta mycket pengar men kan verkligen göra stor skillnad. Att lämna in köksluckor till spraymålning kan verkligen lyfta ett tråkigt kök till en helt ny nivå utan att det behöver kosta skjortan. Att byta ut kökshandddukar eller handdukar inne på badrummet kan också det ge en ny fräsch look! Ett trick är att tänka på vad du har för textilier som kan bytas ut. Det kan verkligen ge ett lyft till ett rum. Även nya sängkläder och en ny blomma kan lyfta ditt sovrum till ett helt nytt nivå utan att du får ett stort hål i plånboken! Du behöver med andra ord inte gå och köpa de allra senaste desginmöblerna för att få ett fint hem.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.